Цветът на очите и съдбата - 15 Февруари 2012 - Novsvqt.bg
Събота, 22.07.2017, 17:43
Добре дошли Гост | RSS

Nov Svqt

Главна » 2012 » Февруари » 15 » Цветът на очите и съдбата
09:34
Цветът на очите и съдбата
   


                                      

Една от най-големите загадки си остава връзката между цвета на очите на човек и неговата съдба.


Умението да разбираме хората, характерите, нравите им и дори тяхното здравословно състояние е не просто талант, а дарба, която не се отдава на всички. Тя включва в себе си много направления, както психологически, така и физиологически. Всеки от нас може да разкаже дребни подробности за познатите си - как говорят, какви са маниерите им, жестовете, походката, чертите на лицето.

Но най-големият източник на информация си остават човешките очи. Не напразно ги наричат «огледало на душата». Широко отворените очи напомнят за отворени прозорци. И човек с такива очи обикновено се оказва с открит характер.

Значителна част от информацията, благодарение на която човек се развива, се възприема именно от очите. От древността се знае, че очите са най-чувствителни за лошата енергия на околните. Значението на цвета на очите в изследването на характера на човек се потвърждава и от съвременните научни изследвания: очите на всеки човек са с неповторима окраска.

Какви изводи може да си направите като знаете цвета на очите на един човек?

И какъв оттенък да изберете, ако не ви устройва този, с който ви е надарила природата? Четете, но помнете - астролозите твърдят, че променяйки цвета на очите си, променяме хода на своя живот.Черни очи. Техните собственици са хора със силна енергия. Присъща им е голяма издържливост, инициативност и неспокоен характер. Черните очи говорят за страстта на човек и неговата любвеобилност. За тези хора не съществуват прегради, ако искат да покажат, че харесват някой. Но тяхната лудост може да им донесе не само радостни победи, но и горчивина от необмислените решения.

Кафяви очи. Тези хора по природа са надарени с привлекателност, чувственост и остроумие. Те са много темпераментни, но необичайно сприхави. Но при всичко това леко преглъщат обидите. За техен недостатък се смятат честите капризи. Трите им главни коза: привлекателност, обаяние и очакване.

Тъмнокафяви очи. Техните собственици са много общителни, с лекота се разбират с всички. Хората с такива очи са много влюбчиви, но колкото бързо се пали страстта им, още по бързо затихва.

Кехлибарени очи. Хората с такива очи са срамежливи, мечтатели и обичат уединението. Може да ги помислите за прагматици, но именно това ги прави толкова трудолюбиви и старателни. На такива хора винаги може да се доверите - няма да ви подведат. Като особеност на техния характер може да се посочи индивидуализмът, стремежът да правят всичко сами, но благодарение на това постигат големи успехи. Тези хора не позволяват да им се влияе.

Сини очи. Един от най-красивите очни оттенъци. Техните собственици са романтични, много емоционални и чувствени. Те са способни не само да се влюбят в партньора си, но и да го увлекат в своята страст. Ходът на мислите им често е абсолютно непредсказуем. Между другото те са с много силно развито чувство за справедливост, способни са да отстояват истината дори в свой ущърб. Синеоките хора са много правдиви.

Тъмносини очи. За тези хора е характерно упорството, но са склонни и към сантименталност. Често се поддават на капризите си, а настроенията им приличат на лек, но непредсказуем морски бриз. Тези хора са склонни да помнят една обида, дори отдавна да са я простили.

Светлосини очи. Според мнозина това е идеалният, «арийският» цвят очи. Неслучайно за тях мечтаят болшинството от хората и именно този оттенък е популярен сред контактните лещи. Голубоглазые хора се забелязват винаги и от всички, те са ярки и много фотогенични. Но какво се случва в душите на тези красавци и красавици? Те са целеустремени и не много сантиментални. Такъв човек не може да разтопиш със сълзи. Понякога изпитват пристъпи на силен гняв или безпричинни депресии. Но това се случва рядко. Почти винаги са със спокоен характер, но еднообразието може да ги убие.

Сиви очи. Сивооките са много решителни и умни. Решават всичките си проблеми бързо, без да отлагат. Но, въпреки това, често остават безпомощни в ситуации, в които се иска помощ от сърцето, а не от ума. Сивите очи изразяват чувствителност и любознателност. На тези хора всичко им е интересно.

Тъмносиви очи. Техните собственици са упорити и смели. Те са сомоотвержени, имат силна воля и решителен характер. Тези хора често са ревниви, но околните дори не се досещат за това. Ако вашата половинка е с такива очи смятайте, че ви е провървяло: тези хора на практика обичат завинаги.

Сиво-зелени очи. Тези хора се отличават с много силна воля. По силите им е всеки връх. Често са несговорчиви, но тава им помага да постигат целите си.

Зелени очи. За тях можем да кажем: «това е самата нежност». Винаги обичат искрено, горещо и са верни на тези, които са избрали. Приятелите им ги харесват, защото са добри, враговете им ги ненавиждат заради принципите и твърдостта им. Те са добри слушатели и събеседници. Въобще, хората със зелени очи са най-благополучната категория. Тези хора са стабилни, но не са лишени от въображение. Те никога не искат от хората повече, от колкото те самите са готови да им дадат. За собствениците на такива очи е много важно да обичат и да бъдат обичани.Жълти очи.
Срещат се много рядко. Хората с такива очи притежават необикновен талант и могат както говорят, да ви прочетат мислите. Те са артистични и подхождат творчески към всяко нещо. Да общуваш с тях е удоволствие. Жълтите очи говорят за дипломатичност, но и за двойнственост.

Прикачвания: Изображение 1
Преглеждания: 594 | Добавено от: Max8 | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 2
2  
I cannot tell a lie, that relaly helped.

1  
smile

Име *:
Email *:
Код *:
Търси
Календар
«  Февруари 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829